Access-Control-Allow-Origin: *

Paxsudos IT – International

Maksuehdot, Toimitusajat ja Toimituskulut

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

TOIMITUSAJAT

Toimitusaika on on arviolta viikosta, kahteen. Toimitusaika alkaa siitä kun Paxsudos IT (Y-tunnus: 3151267-4, Email: info@paxsudos.com, Puusepänkuja 1 A 3, 90130 Oulu) saa tuotteet haltuun työstämistä varten, toistaseksi, kun vielä ei ole varastoa vara pitää.

Ohjelmistojen toimitus asiakkaan omaan Linux tietokoneeseen alkaa välittömästi kun tilaus on otettu käsittelyyn. Tuolloin tarvitsen väliaikaiset käyttöoikeudet kohde-tietokoneeseen, että pääsen etänä asentamaan ja konfiguroimaan asiakkaan tietokoneelle ne asiat, jotka hän on ostanut.

Toimituskustannukset sisältyy hintaan Suomen sisällä, muutoin 50e.
(1-3 päivää toimitus, EMS paketti) postiin laitosta. Jos asiakas on
tilannut vain ohjelmistoja, niin kun otan tilauksen käsittelyyn, niin
siittä hetkestä noin viikko tai kaksi menee kun olen säätänyt
asiakkaalle hänen toiveittensa mukaiset palvelut, mitkä hän on tilannut,
hänen tietokoneelleen.

HUOM: Tällähetkellä Ukrainan kriisin ja komponenttipulan takia FYYSISTEN tuotteiden saatavuudessa voi olla haasteita, ja todellinen toimitusaika voi venyä aika pitemmäksi , jopa kuukauksiksi.


 

TOIMITUSEHDOT

Ohjelmisto reklamaatiot pyrimme ratkaisemaan, korjaamalla virhetilanteen aiheuttajan ensisijaisesti, korjaukseen varaan oikeuden käyttää maksimissa kaksi viikkoa. Fyysisten tietokoneiden osalta noudatamme Kilpailu- ja kuluttajaviraston antamia ohjeita.

Ohjelmistoilla, on oston jälkeen tyytyväisyys takuu, jos ilmenee epäkohtia kahden kuukauden sisällä ostosta, niin Paxsudos IT on velvollinen korjaamaan tilanteen viikossa, jos ei onnistu, niin Paxsudos IT palauttaa ko. ohjelmisto(je)n osuuden tilauksen hinnasta takaisin täysmääräsenä.

 

Fyysisillä tuotteilla (1kk peruutusaika, ei tarvitse selittää miksi peruu), edellyttäen että laitteisto on myynti kunnossa ja vastaa ostettua kokoonpanoa. Kun olemme tarkistaneet palautetun laitteiston kunnon, niin palautamme rahat, jos laitteisto on myyntikunnossa.

 

Tiesääkartan lisensseillä (lisenssin kestoon suhtautettu; viikon lisenssillä 2pvä, Kuukauden lisenssillä 10pvä, Vuoden lisenssillä (3kk), perumismaksu on neljäsosa maksetusta hinnasta, eli Paxsudos IT palauttaa 75% lisenssi(en/n) ostohinnasta.

Voit perua yksittäisen lisenssin jos haluat säilyttää moni-lisenssi ostoksen muut lisenssit, tällöin vain perutun lisenssin tyypin hinnan perusteella määräytyy palautus ja muut sen tilauksen lisenssit jää voimaan.

 

Noudatammen hyvää vakiintunutta kauppatapaa.

 

 
 

Paxsudos IT:n ja Asiakkaan velvollisuuksista ja oikeuksista lisää Kilpailu- ja kuluttajavirastolta :

https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/verkkokauppa/

 

Mikäli on kysyttävää mistä vain liittyen tuotteisiin tai palveluihimme,

niin ota yhteyttä, niin katsotaan miten homma ratkeaa:

 

Emailitse: info@paxsudos.com

Puhelimitse: +358 40 220 39 10

 
 
 

 

Hits: 21

×